company profile image

BİNTAŞ YAPI ELEMANLARI SAN VE TİC A.Ş.

İNŞAAT MALZEMELERİ

Hakkınızda

1979 yılında Kayseri’de kurulan Türkiye’nin ilk bimsblok fabrikalarından olan BİNTAŞ YAPI ELEMANLARI SAN. VE TİC. A.Ş. KAYSERİ 1. OSB'de 60.000 m2 açık, 7000 m2 kapalı alanda, Mimarsinan OSB'de ise 100.000 m2 açık, 7200 m2 kapalı alanda ısıbims markalı ürünleriyle hizmet vermektedir.

Isıbims markası bimsblokla inşa edilen modern yapı sistemleriyle özdeşleşmiş olup tüm Türkiye’de kaliteli ve güvenilir bir imajla tanınmaktadır.

Isıbims markalı duvar blokları, asmolenleri  ve şönt  bacaları üstün Alman (Vibro-Blok) teknolojisi ile tam otomatik makinalarda gerçekleşmektedir. Kür odalarında kurutulan ısıbims mamülleri yine otomatik paketleme ünitelerinde sevkiyata hazır hale gelmektedir.

Yüksek kalitede üretilen mamüllerimiz üretim proseslerinin tamamında yapılması gereken kontrol ve testleri uluslararası standartlara uygun son teknoloji laboratuvarlarında gerçekleştirmektedir.

BİNTAŞ YAPI ELEMANLARI SAN. VE TİC. A.Ş. inşaat sektörüne Bims Duvar Blokları, Beton Parke ve Beton Bordür üretimleriyle ve yüksek kalite anlayışıyla hizmet vermektedir.

Uploading